Áčko si z Kunštátu odvezlo "pětku"

04.05.2015 08:38
Kunštát Muži "A" 5:1 (4:0)

Góly: Nekvapil

Sestava: Hledík - Buc, Neuhybel, Císař, Vintrlík - Klika, Podaný,
              Haňka, Nekvapil, Reitoral - Ulrych
              (Sedláček, Richtr, Janošek, Mixa)


   Do Kunštátu zamířil poslední celek z Rajhradu.  Ten se sice na jaře zlepšil, ale podzimní ztráta je příliš velká a tak se v Rajhradě se soutěží pomalu loučí. Domácí bojují o pomyslný bronz a jsou vevelké pohodě. Tato skutečnost se také měla projevit na hřišti.
   Kunštát nastoupil proti Rajhradu v rozestavení se třemi útočníky a taktický záměr se dokonale povedl. Domácí v první pětačtyřicetiminutovce na hřišti jasně dominovali. Svého soupeře přehrávali díky lepší součinnosti v záložní a útočné řadě, ale i individuální kvalitou. Kunštát svoji převahu vyjádřil čtyřmi vstřelenými brankami.
   Velké sympatie zaslouží tým Rajhradu za druhý poločas. Hosté to nezabalili a v následující půlhodinové pasáži podali velmi dobrý výkon. Mohli to vyjádřit i gólově. Při dvou vyložených šancích Rajhradu fantasticky zasahoval domácí brankář Ivo Loukota.
   V závěrečné desetiminutovce padlo po jedné brance na každé straně. Za Kunštát se trefil střídající Stehlík, za Rajhrad dal konečnou podobu výsledku Nekvapil. V celkovém kontextu utkání to bylo zasloužené vítězství domácích barev.

zdroj: www.fotbalunas.cz

 

—————

Zpět